נתחי עוף בנוסח חוות האנטילופות

בתבשיל הפיקנטי הזה של נתחי עוף בסגנון אסייתי, פינק אותנו עמית אמבר בתור סיפתח למנת הפוייקה. זה שמר את החבר'ה הרעבים שפויים בזמן שהפוייקה התבשל לו לאיטו בחוות האנטילופות שבערבה.

התבשיל זכה לתשבוחות רבות ולמספר שחזורים על ידי החברים ומשפחותיהם מייד עם חזרתם מהטיול.

הערת מחבר המתכון, עמית: הכמויות הן "כמה שלוקח" – הדבר החשוב זה לטעום ולתקן תיבול תוך כדי התהליך.

העיקר לא לפחד מאילתורים!

נתחי עוף בנוסח חוות האנטילופות
Print Recipe
נתחי עוף בנוסח חוות האנטילופות
Print Recipe
מרכיבים
תבלינים
משרה לעוף (לא חובה)
מנות:
הוראות
  1. חותכים בצל וגזר (למטבעות) ומטגנים עד השחמה קלה (קרמל), זה יוצא בערך 5 עד 10 דקות.
  2. בינתיים חותכים בצל ירוק לטבעות ומשאירים גם מהגבעולים לשמוש מאוחר, קולפים כמה שיני שום ושוטפים את הכוסברה.
  3. כשהבצל והגזר מוכנים מוסיפים את נתחי העוף, מתבלים בהרבה כורכום, פלפל, קצת סוכר ומערבבים על מנת לסגור מכל הכיוונים.
  4. כשרואים שכל נתחי העוף כמעט מוכנים (כמה דקות, שישארו רכים ולא לגמרי עשויים אבל כמעט),מוסיפים חצי כמות בצל ירוק, שום חתוך או כתוש ואחרי עוד דקה שתיים את חלב הקוקוס.
  5. מערבבים הכל טוב טוב, טועמים את הרוטב ומוסיפים תיבול לפי הצורך (לא לפחד להשתמש בתבלינים..). אפשר להוסיף עוד סויה ולאזן עם קצת סוכר.
  6. מבשלים עוד קצת ומכבים (שנתחי העוף לא יתקשו).
הגשה
  1. בקערות אישיות עם בצל ירוק וכוסברה קצוצה מעל.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *