נתחי עוף בנוסח חוות האנטילופות

מרכיבים

תבלינים

משרה לעוף (לא חובה)

הוראות
  1. חותכים בצל וגזר (למטבעות) ומטגנים עד השחמה קלה (קרמל), זה יוצא בערך 5 עד 10 דקות.

  2. בינתיים חותכים בצל ירוק לטבעות ומשאירים גם מהגבעולים לשמוש מאוחר, קולפים כמה שיני שום ושוטפים את הכוסברה.

  3. כשהבצל והגזר מוכנים מוסיפים את נתחי העוף, מתבלים בהרבה כורכום, פלפל, קצת סוכר ומערבבים על מנת לסגור מכל הכיוונים.

  4. כשרואים שכל נתחי העוף כמעט מוכנים (כמה דקות, שישארו רכים ולא לגמרי עשויים אבל כמעט),מוסיפים חצי כמות בצל ירוק, שום חתוך או כתוש ואחרי עוד דקה שתיים את חלב הקוקוס.

  5. מערבבים הכל טוב טוב, טועמים את הרוטב ומוסיפים תיבול לפי הצורך (לא לפחד להשתמש בתבלינים..).
    אפשר להוסיף עוד סויה ולאזן עם קצת סוכר.

  6. מבשלים עוד קצת ומכבים (שנתחי העוף לא יתקשו).

הגשה
  1. בקערות אישיות עם בצל ירוק וכוסברה קצוצה מעל.